- پروژه هوشمند سازی بیمارستان رازی
- پروژه توسعه تجهیزات شبکه انتقال
- پروژه ایجاد زیرساخت فیبر نوری
- پروژه سدید (دیسپچینگ ملی گاز ایران)
- پروژه هوشمند سازی تونل آزاد راه اراک خرم آباد (ITS)
- پروژه ایجاد شبکه ملی سیگنال رسانی به فرستنده های صدا و سیما جمهوری اسلامی ایران
- پروژه اسکادا گاز تهران
- پروژه مخابرات (USO)
- پروژه NGL 3200
- پروژه تلکام پتروشیمی دماوند
- پروژه راه آهن چابهار – زاهدان
- پروژه راه آهن یزد – اقلید
- پروژه سیگنالینگ مترو هشتگرد
- پروژه مترو قم
قانون بودجه ۱۴۰۳: شهرداریها باید ۱۵ روزه مجوز حفاری فیبر نوری بدهند

براساس قانون بودجه سال ۱۴۰۳ کل کشور، شهرداریها مکلف شدهاند حداکثر در ۱۵ روز مجوز حفاری فیبر نوری را برای اپراتورها صادر کنند.
به گزارش دیجیاتو، بخش اول قانون بودجه سال ۱۴۰۳ کل کشور، روز ۲۹ اسفندماه گذشته ابلاغ شد. موضوع عدم همکاری شهرداریها با اپراتورهای فیبر نوری همواره یکی از مهمترین گلایههای این شرکتها بوده است. حالا در بند «پ» ماده ۱۱ قانون بودجه، برای این مشکل چارهاندیشی شده است.
براساس این بند، شهرداریهای سراسر کشور و وزارت راه و شهرسازی مکلفند بهمنظور تسریع و تسهیل سرمایهگذاری بخش خصوصی در توسعه شبکه فیبر نوری، مجوز حفاری و نصب تجهیزات فیبر نوری در معابر شهری و معابر خارج از شهر را حداکثر ۱۵ روز پس از دریافت تقاضای کارور اپراتور معرفیشده از سوی وزارت ارتباطات و با رعایت شرایط، ضوابط و تعرفههای مصوب کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات ارائه کنند.
انتقال موجودی حساب به صندوق توسعه فیبر نوری
همچنین براساس بند «ب» همین ماده، مانده حساب توسعه شبکه تار (فیبر نوری) که در بند «س» تبصره ۷ قانون بودجه سال ۱۴٠٢ پیشبینی شده بود، پس از تأسیس صندوق توسعه فیبر نوری به حساب صندوق انتقال مییابد. علاوهبراین، مبالغ کمکپرداختی به اپراتورهای ارتباطی از محل منابع این صندوق نیز از مالیات معاف شده است.
گفتنی است که براساس گزارشهای وزارت ارتباطات، در روزهای پایانی سال ۱۴۰۲، میزان پوشش در پروژه فیبر نوری و منازل و کسبوکارها از ۷ میلیون عبور کرد. وزارت ارتباطات پیشبینی کرده که با تصویب این ماده قانونی، میزان پوشش شبکه فیبر نوری در پایان سال به دو برابر برسد.