- پروژه هوشمند سازی بیمارستان رازی
- پروژه توسعه تجهیزات شبکه انتقال
- پروژه ایجاد زیرساخت فیبر نوری
- پروژه سدید (دیسپچینگ ملی گاز ایران)
- پروژه هوشمند سازی تونل آزاد راه اراک خرم آباد (ITS)
- پروژه ایجاد شبکه ملی سیگنال رسانی به فرستنده های صدا و سیما جمهوری اسلامی ایران
- پروژه اسکادا گاز تهران
- پروژه مخابرات (USO)
- پروژه NGL 3200
- پروژه تلکام پتروشیمی دماوند
- پروژه راه آهن چابهار – زاهدان
- پروژه راه آهن یزد – اقلید
- پروژه سیگنالینگ مترو هشتگرد
- پروژه مترو قم
رئیس مرکز ملی فضای مجازی: طراحی پلتفرمهای بومی برمبنای ارزشهای اسلامی از اولویتهای ماست

رئیس مرکز ملی فضای مجازی، طراحی پلتفرمهای بومی برمبنای ارزشهای اسلامی و ایرانی را از اولویتهایشان دانست. آقامیری اعتقاد دارد حاکمیت بایستی مبانی فکری و ارزشهای انقلاب اسلامی را در توسعه پلتفرمهای بومی دنبال کند.
«محمدامین آقامیری»، دبیر شورایعالی و رئیس مرکز ملی فضای مجازی، در سفر به استان آذربایجان شرقی اولین جلسه «شورای فضای مجازی استان» را برگزار کرد.
او با بیان اینکه مردم نقش ارائهدهنده خدمت و تولیدکننده محتوا را در فضای مجازی دارند، اعتقاد دارد مردم بازیگران اصلی در حکمرانی فضای مجازی هستند: «درصورتیکه این موضوع در کشور بهدرستی تبیین و برنامهریزی شود، میتوانیم تحول جدی در حوزه نرمافزارهای فرهنگی داشته باشیم.»
آقامیری درخصوص نقش حاکمیت در این فضا گفت:
«طراحی سکوهای بومی برمبنای ارزشهای اسلامی و ایرانی از اولویتهای ماست. برهمیناساس، باید در حوزه سرویس و خدمات مبانی فکری، حکمرانی کشور در قالبها تجسد و تبلور یابد. هرچقدر بتوانیم آموزش و سواد عمومی فضای مجازی را ارتقا داده و ابزارهای موردنیاز در این حوزه را طراحی و تولید کنیم، امکان ارائه خدمات و محتوا توسط خود مردم را فراهم آوردهایم. حاکمیت بایستی مبانی فکری و ارزشهای انقلاب اسلامی را در توسعه قالبها و سکوهای بومی دنبال کند.»

نهضت تولید محتوا
رئیس مرکز ملی فضای مجازی نقش حکومت در حکمرانی فضای مجازی را زمینهسازی و تسهیلگری برای کنشهای مردمی دانست و گفت: «حکمرانی باید شامل نقش فرهنگسازی، آموزش و ارائه زیرساخت مناسب باشد و تولید محتوا یک کنش مردمی است؛ بنابراین باید هر استان براساس ظرفیت، نقاط قوت، ویژگیها و فرهنگ بومی خود نهضت تولید محتوا ایجاد کند.»
او با تأکید بر اهمیت گستره فضای مجازی در زندگی مردم، بر شکاف بیننسلی تأکید کرد و اظهار داشت: «نزدیک به 32 میلیون نفر کاربر بازیهای رایانهای داریم که این مهم نشانگر تفاوت دیدگاه نسلی و نوع سرگرمی در دهههای اخیر است.»
آقامیری با اشاره به فرصتهای اجتماعی و اقتصادی فضای مجازی در بخش دولتی تصریح کرد: «تحول دیجیتال در دو حوزه سازمانی و بخشی باید در کشور پیادهسازی شود که این میتواند با تسهیل ارائه خدمات و شفافسازی عملکرد دستگاهها، فرصتها و آثار اقتصادی و اجتماعی مطلوبی را بههمراه داشته باشد.»