- پروژه هوشمند سازی بیمارستان رازی
- پروژه توسعه تجهیزات شبکه انتقال
- پروژه ایجاد زیرساخت فیبر نوری
- پروژه سدید (دیسپچینگ ملی گاز ایران)
- پروژه هوشمند سازی تونل آزاد راه اراک خرم آباد (ITS)
- پروژه ایجاد شبکه ملی سیگنال رسانی به فرستنده های صدا و سیما جمهوری اسلامی ایران
- پروژه اسکادا گاز تهران
- پروژه مخابرات (USO)
- پروژه NGL 3200
- پروژه تلکام پتروشیمی دماوند
- پروژه راه آهن چابهار – زاهدان
- پروژه راه آهن یزد – اقلید
- پروژه سیگنالینگ مترو هشتگرد
- پروژه مترو قم
آمریکا: هواپیمای فضایی مرموز چین یک شیء ناشناخته را در مدار رها کرده است

هواپیمای فضایی چین پس از 9 ماه حضور در مدار، برای دومینبار فرود آمد تا موفقیتی دیگر را برای صنعت فضاپیماهای چندبارمصرف این کشور به ارمغان بیاورد. بااینحال، آمریکا میگوید این هواپیما شیء مرموزی را در مدار رها کرده که ماهیت آن هنوز ناشناخته است.
به گزارش Space.com، کارشناسان میگویند هواپیمای چینیها شبیه به بوئینگ X-37B است و ازاینرو، بدون سرنشین بهنظر میرسد. این هواپیما احتمالاً اولینبار در ماه سپتامبر 2020 پرواز کرده بود و بعد از دو روز به زمین بازگشت. حالا مرکز مطالعات استراتژیک و بینالملل واشنگتن (CSIS) میگوید یک شیء ناشناخته هم از این پرنده رها شده است.
البته ظاهراً ماهها از زمان رهاسازی این شیء میگذرد و حالا که این هواپیما به زمین بازگشته، این مسئله موردتوجه قرار گرفته است. CSIS میگوید شیء مذکور در حوالی ماه اکتبر در مدار رها و در ماه ژانویه ناپدید شد. اما یک بار دیگر در ماه مارس شاهد خودنمایی دوباره این شیء در رادارهای ردیابی ماهوارهها بودیم.

هواپیمای چین میتواند یک بازوی رباتیک رهاسازی داشته باشد
کارشناسان باور دارند که هواپیمای چین دارای قابلیتی برای رهاسازی ماهوارههاست و این قابلیت میتواند یک بازوی رباتیک باشد. «جاناتان مکدوول»، اخترفیزیکدان مرکز اخترفیزیک هاروارد و اسمیتسونین میگوید: «[چینیها] در حوزههای مختلفی ازجمله برای ساخت ایستگاه فضایی چین، ساعات زیادی مشغول کار با بازوهای رباتیک بودهاند.»
اگر هواپیمای مذکور واقعاً بازوی رباتیک داشته باشد، شاید کاربرد اصلی آن تعمیر ماهوارهها یا حذف زبالههای فضایی باشد. اما نمیتوان کاربردهای نظامی را هم نادیده گرفت. بااینوجود، اطلاعات بسیار کمی از این پرنده در دسترس است و نمیدانیم که چینیها چه اهدافی را با آن دنبال میکنند یا چه قابلیتهایی را روی این هواپیما قرار دادهاند.
متخصصان میگویند معرفی بوئینگ X-37B در سال 2010 نگرانیهایی را درباره کاربردهای نظامی این هواپیما در داخل دولت چین بهوجود آورده بود. درنتیجه ممکن است که پکن هم بهدنبال توسعه هواپیمایی با کارکردهای مشابه باشد.