- پروژه هوشمند سازی بیمارستان رازی
- پروژه توسعه تجهیزات شبکه انتقال
- پروژه ایجاد زیرساخت فیبر نوری
- پروژه سدید (دیسپچینگ ملی گاز ایران)
- پروژه هوشمند سازی تونل آزاد راه اراک خرم آباد (ITS)
- پروژه ایجاد شبکه ملی سیگنال رسانی به فرستنده های صدا و سیما جمهوری اسلامی ایران
- پروژه اسکادا گاز تهران
- پروژه مخابرات (USO)
- پروژه NGL 3200
- پروژه تلکام پتروشیمی دماوند
- پروژه راه آهن چابهار – زاهدان
- پروژه راه آهن یزد – اقلید
- پروژه سیگنالینگ مترو هشتگرد
- پروژه مترو قم
بایدو رقیب هوش مصنوعی ChatGPT را برای عموم کاربران منتشر کرد

غول فناوری چین، بایدو بهطور رسمی چتبات خود به نام «ارنی بات» (Ernie Bot) را پس دریافت تأییدیه از سوی دولت چین، برای کاربران منتشر کرد تا وارد رقابت با سایر شرکتهای این حوزه ازجمله OpenAI و چتبات ChatGPT شود.
کاربران هماکنون میتوانند Ernie Bot را از طریق فروشگاههای اپ و همچنین وبسایت بایدو دانلود کنند. عملکرد ارنی مانند رقیب اصلیاش یعنی ChatGPT است. بنابراین میتوانید از آن سؤالات بپرسید یا با دستورات مختلف، کارکردهای متنوعی را تحویل بگیرید. برای مثال ارنی میتواند برای شما متن بنویسد یا اینکه مقالات را خلاصه کند.
بیش از یک میلیون کاربر برای چتبات بایدو در کمتر از یک روز

به گفته بایدو، ارنی بات برای عموم کاربران در سراسر جهان منتشر شده است، اما برای ورود به آن و استفاده از این چتبات، نیاز به شماره چینی دارید. بنابراین فعلاً کاربران زیادی قادر به استفاده از آن نیستند. البته باید به این موضوع اشاره کرد که ارنی بات در گوگل پلی و اپ استور آمریکا موجود است، اما تنها به زبان چینی میتوان از آن استفاده کرد.
به گفته سخنگویان بایدو، تعداد کاربران Ernie Bot در 19 ساعت پس از انتشار، به بیش از 1 میلیون نفر رسیده است. بایدو برای بهبود عملکرد چتبات خود، یک فروشگاه پلاگین هم راهاندازی کرده است تا بتوان با پلاگینهای مختلف، به کارکردهای مختلف دست یافت.
بایدو در کنار این چتبات، میخواهد مجموعهای از اپهای هوش مصنوعی هم منتشر کند تا کاربران به چهار قابلیت اصلی و کلیدی هوش مصنوعی مولد یعنی درک، تولید، استدلال و حافظه دسترسی پیدا کرده و آنها را تجربه کنند.
این کمپانی چینی همزمان با انتشار اپهای جدید، بهدنبال بازخوردهای کاربران برای بهبود عملکرد آنها و البته مدل اصلی خود به نام ارنی است. بایدو میخواهد با استفاده از همین بازخوردها، عملکرد ارنی بات را خلاقهتر کند.
درنهایت باید دوباره به این موضوع اشاره کنیم که بایدو پس از دریافت تأییدیه از دولت چین، ارنی بات را برای عموم کاربران منتشر کرده است. ظاهراً سایر شرکتهای چینی فعال در حوزه هوش مصنوعی هم موفق به دریافت تأییدیه از دولت پکن شدهاند.