به گزارش هلدینگ ICT- وزیر ارتباطات اعلام کرد طی ناآرامیهای اخیر، هیچگاه اینترنت ثابت قطع نشده و تنها محدودیت برای دو پلتفرم وجود داشته است. از همین رو، بسته جبرانی نیز برای مشترکین آن در نظر گرفته نشده است.
اختلال و محدودیتهای اینترنت از ابتدای مهرماه، مردم را با چالشهای مختلفی روبهرو کرد. این محدودیتها موجب تضییع حق بسیاری از مشترکین اپراتورهای اینترنت شد، چرا که هزینه اینترنتی را پرداخت کردهاند که روی آن امکان دسترسی به پلتفرمهای پرکاربرد وجود ندارد.
همین موضوع باعث شد تا رگولاتوری وعده دهد زمان استفاده از بستههای اینترنت همراه پس از رفع محدودیتهای حاکم بر اینترنت و عادیشدن شرایط کشور، تمدید میشود. اگرچه یک ماه از این وعده گذشته، اما هنوز عملی نشده است.
«عیسی زارعپور»، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در پاسخ به سؤال فارس که با اعلام بسته جبرانی برای اینترنت موبایل، آیا بسته جبرانی برای اینترنت ثابت هم ارائه خواهد شد؟ گفت:
«اینترنت ثابت هیچگاه قطع نبوده. در این مدت اینترنت ثابت همیشه بدون محدودیت باز بوده است؛ البته به غیر از محدودیتی که آن دو پلتفرم (واتساپ و اینستاگرام) داشتهاند.»
به گفته وی چون در این مدت هیچ محدودیتی روی اینترنت ثابت وجود نداشته است، خبری از بسته جبرانی نیز نیست.
موج فیلترینگ در یک ماه گذشته، بازیها و پلتفرمهای پرطرفداری را از دسترس مشترکین اینترنت ثابت و همراه کشور خارج کرد. نکته مهم نیز اینجاست که اینستاگرام معمولا بخش اعظمی از حجم مصرفی اینترنت کاربران را به خود اختصاص میداده است.
نارضایتی از اینترنت ثابت را میتوان حتی در صورتهای مالی یکی از شرکتهای ارائهدهنده اینترنت ثابت بهخوبی مشاهده کرد. گزارش مالی مهرماه آسیاتک که در کدال منتشر شده است، نشان میدهد درآمد این شرکت در مقایسه با تابستان، حدود 16 درصد کاهش یافته است.
گفتنی است وعده چند ماه پیش وزارت ارتباطات برای جبران خسارت واردشده به برخی از مشترکین اینترنت از سوی مخابرات نیز هنوز عملی نشده است. 11 مردادماه امسال، پس از آتشسوزی حوضچه فیبر نوری مخابرات و اختلال گسترده در اینترنت، وزارت ارتباطات اعلام کرد که این شرکت باید خسارتهای وارده به مشترکین را جبران کند.