- پروژه هوشمند سازی بیمارستان رازی
- پروژه توسعه تجهیزات شبکه انتقال
- پروژه ایجاد زیرساخت فیبر نوری
- پروژه سدید (دیسپچینگ ملی گاز ایران)
- پروژه هوشمند سازی تونل آزاد راه اراک خرم آباد (ITS)
- پروژه ایجاد شبکه ملی سیگنال رسانی به فرستنده های صدا و سیما جمهوری اسلامی ایران
- پروژه اسکادا گاز تهران
- پروژه مخابرات (USO)
- پروژه NGL 3200
- پروژه تلکام پتروشیمی دماوند
- پروژه راه آهن چابهار – زاهدان
- پروژه راه آهن یزد – اقلید
- پروژه سیگنالینگ مترو هشتگرد
- پروژه مترو قم
توسعه فناوری پیشرفته که میتواند سلولهای سرطانی را به حالت طبیعی برگرداند

تاکنون درمانهای متعددی برای سرطان ایجاد شده که تقریباً هدف مشترک تمام آنها ازبینبردن سلولهای سرطانی است. اکنون محققان فناوری پیشرفتهای توسعه دادهاند که میتواند سرطان روده بزرگ را با تبدیل سلولهای سرطانی به حالتی شبیه سلولهای طبیعی و بدون ازبینبردن آنها درمان کند.
درمانهایی که سلولهای سرطانی را از بین میبرند، عوارض جانبی مختلفی دارند. برای مثال سلولهای سرطانی میتوانند نسبت به دارو مقاوم شوند و یا پس از درمان احتمال بازگشت بیماری وجود دارد؛ همچنین ممکن است طی فرایند درمان سلولهای سالم نیز تخریب شوند. بهتازگی محققان مؤسسه علوم و فناوری پیشرفته کره (KAIST) از توسعه یک فناوری جدید خبر دادند که میتواند سرطان روده بزرگ را با تبدیل سلولهای سرطانی به حالتی شبیه به سلولهای روده بزرگ طبیعی معالجه کند، بنابراین این روش جدید عوارض جانبی ذکرشده را ندارد.
محققان کرهای دریافتند که در طول فرایند آنکوژنی، سلولهای طبیعی طی مرحله تمایز (cell differentiation) پسرفت میکنند. آنکوژنها یا ژنهای تومورزا ژنهای تغییریافتهای هستند که در حالت عادی پروتئینهایی را که در کنترل رشد و تکثیر سلولها نقش دارند، بیان میکنند. اکنون محققان باتوجه به این یافته، یک فناوری توسعه دادند که یک دوقلوی دیجیتالی از شبکه ژنی مرتبط با فرایند تمایز سلولهای طبیعی را ایجاد میکند.
محققان با این فناوری سوئیچهای مولکولی اصلی را که باعث تمایز سلولی طبیعی میشوند، شناسایی کردند. هنگامی که این سوئیچها بر روی سلولهای سرطانی روده بزرگ اعمال شد، این سلولها به حالت عادی بازگشتند. این فناوری از طریق آزمایشهای مولکولی و سلولی و همچنین مطالعات حیوانی تأیید شده است.