- پروژه هوشمند سازی بیمارستان رازی
- پروژه توسعه تجهیزات شبکه انتقال
- پروژه ایجاد زیرساخت فیبر نوری
- پروژه سدید (دیسپچینگ ملی گاز ایران)
- پروژه هوشمند سازی تونل آزاد راه اراک خرم آباد (ITS)
- پروژه ایجاد شبکه ملی سیگنال رسانی به فرستنده های صدا و سیما جمهوری اسلامی ایران
- پروژه اسکادا گاز تهران
- پروژه مخابرات (USO)
- پروژه NGL 3200
- پروژه تلکام پتروشیمی دماوند
- پروژه راه آهن چابهار – زاهدان
- پروژه راه آهن یزد – اقلید
- پروژه سیگنالینگ مترو هشتگرد
- پروژه مترو قم
اپلیکیشنهای دیجیکالا و تپسی از گوگل پلی حذف شدند

بررسیهای دیجیاتو نشان میدهد گوگلپلی اپلیکیشنهای دیجیکالا و تپسی را از استور خود حذف کرده است؛ اتفاقی که بهنظر میرسد بهدلیل تحریمهای آمریکا علیه ایران رخ داده است.
بار دیگر موج حذف اپلیکیشنهای ایرانی از گوگلپلی به راه افتاده است. پس از دیوار که روز پنجشنبه از این استور اندرویدی حذف شده بود، حال براساس اطلاعات بهدستآمده، «دیجیکالا» و «تپسی» از گوگلپلی حذف شدهاند.
بررسیهای دیجیاتو از سه مجموعه حاکی بر این است که حذف تپسی، فیلیمو و دیجیکالا نیز بهدلیل تحریمهای آمریکا علیه ایران رخ داده است. این اقدام با استناد به ماده 16.5 «توافقنامه توسعهدهندگان» صورت گرفته که به تحریمهای وضعشده از سوی دولت آمریکا اشاره دارد.

نکته قابل تأمل آنجاست که تپسی آبانماه سال 1401، یعنی حدوداً شش ماه پیش نیز از گوگلپلی حذف شد، اما بار دیگر بر بستر این استور اندرویدی در دسترس قرار گرفت. در همان زمان وزیر ارتباطات قول پیگیری از مجامع بینالمللی را داده بود ولی تا الان خبری از نتایج این پیگیری نشده است.
تحریمها از بیرون و فیلترینگ از داخل، مدتهاست که به کسبوکارهای آنلاین ایرانی ضربه میزند. گوگلپلی هرازچندگاهی تصمیم به حذف چند اپلیکیشن از روی فروشگاه اندرویدی خود میگیرد. تابستان 1400، اپلیکیشنهای آپارات، فیلیمو، بلد و طاقچه از گوگلپلیحذف شدند و مدتهاست برخی دیگر از اپلیکیشنها مانند علیبابا نیز دچار همین مشکل شدهاند.
تابستان 1401 نیز اپلیکیشنهای شیپور، شیپور پلاس و آلونک از گوگلپلی حذف شدند. اسنپ، سروش، بله و آیگپ نیز در آبان همان سال حذف شدند.
این درحالی است که از مهرماه سال گذشته، گوگلپلی در ایران مسدود شده است و این پلتفرم چندان اهمیتی برای نهادهای تصمیمگیر در ایران ندارد. در ماههای اخیر با وجود موافقت وزارت ارتباط با رفع فیلتر این فروشگاه اندرویدی، تغییری در وضعیت مسدودسازی آن صورت نگرفته است.
فیلتری که به باور بسیاری از کارشناسان موجب شده تا ریسک گسترش بدافزار و نصب نرم افزارها از مسیرهای غیررسمی افزایش یابد که امنیت دستگاهها و حریم خصوصی کاربران ایرانی را بهشدت تهدید میکند.