- پروژه هوشمند سازی بیمارستان رازی
- پروژه توسعه تجهیزات شبکه انتقال
- پروژه ایجاد زیرساخت فیبر نوری
- پروژه سدید (دیسپچینگ ملی گاز ایران)
- پروژه هوشمند سازی تونل آزاد راه اراک خرم آباد (ITS)
- پروژه ایجاد شبکه ملی سیگنال رسانی به فرستنده های صدا و سیما جمهوری اسلامی ایران
- پروژه اسکادا گاز تهران
- پروژه مخابرات (USO)
- پروژه NGL 3200
- پروژه تلکام پتروشیمی دماوند
- پروژه راه آهن چابهار – زاهدان
- پروژه راه آهن یزد – اقلید
- پروژه سیگنالینگ مترو هشتگرد
- پروژه مترو قم
افزایش فعالیت سامسونگ در حوزه گجتهای پوشیدنی: ثبتنامهای تجاری «گلکسی گلس» و «گلکسی رینگ»

سامسونگ ظاهراً میخواهد فعالیتهایش در حوزه واقعیت مجازی/افزوده و گجتهای پوشیدنی را افزایش دهد؛ چرا که اخیراً برای دو نام تجاری جدید «گلکسی گلس» (Galaxy Glasses) و «گلکسی رینگ» (Galaxy Ring) در اداره ثبت اختراع و نشان تجاری ایالات متحده آمریکا (USPTO) درخواست ثبت کرده است.
طبق اسناد منتشرشده، نام تجاری گلکسی گلس مربوط به هدستهای واقعیت مجازی، هدستهای واقعیت افزوده، هدفونها، گوشیهای هوشمند و عینکهای هوشمند میشود. البته ثبت این نام تجاری چندان تعجببرانگیز نیست؛ چرا که سامسونگ در رویداد آنپکد 2023 از همکاری با گوگل (اندروید) و کوالکام برای محصولات XR خبر داد.
سامسونگ حلقه هوشمند توسعه میدهد
یکی دیگر از نامهای تجاری مدنظر سامسونگ، گلکسی رینگ است که از آن بهعنوان دستگاه پوشیدنی هوشمند در ظاهر یک حلقه هوشمند برای ردیابی، اندازهگیری، نظارت و آپلود دادههای سلامتی، فیتنس و خواب یاد شده است.

در اواخر 2022 شایعات به توسعه یک حلقه هوشمند توسط سامسونگ اشاره میکردند تا با محصولاتی مشابه Ring Gen 3 شرکت Oura رقابت کند. حالا ظاهراً کرهایها تصمیمی جدی برای ورود به این بازار دارند؛ هرچند نمیدانیم چه زمانی با حلقه هوشمند این کمپانی روبهرو میشویم.
در کنار حلقه هوشمند، مدتهاست شاهد انتشار اخباری درباره فناوری واقعیت افزوده/مجازی سامسونگ هستیم و حتی در گذشته ویدیویی مفهومی از یک عینک واقعیت افزوده این شرکت منتتشر شده بود.
با توجه به اینکه شرکتهای مختلفی درحال سرمایهگذاری روی فناوریهای واقعیت افزوده و مجازی هستند، ورود جدیتر سامسونگ به این حوزهها منطقی بهنظر میرسد. بنابراین باید در آینده منتظر ورود هدستهای این شرکت کرهای به بازار باشیم.