- پروژه هوشمند سازی بیمارستان رازی
- پروژه توسعه تجهیزات شبکه انتقال
- پروژه ایجاد زیرساخت فیبر نوری
- پروژه سدید (دیسپچینگ ملی گاز ایران)
- پروژه هوشمند سازی تونل آزاد راه اراک خرم آباد (ITS)
- پروژه ایجاد شبکه ملی سیگنال رسانی به فرستنده های صدا و سیما جمهوری اسلامی ایران
- پروژه اسکادا گاز تهران
- پروژه مخابرات (USO)
- پروژه NGL 3200
- پروژه تلکام پتروشیمی دماوند
- پروژه راه آهن چابهار – زاهدان
- پروژه راه آهن یزد – اقلید
- پروژه سیگنالینگ مترو هشتگرد
- پروژه مترو قم
وزارت صمت خواستار تعلیق فعالیت دیوار و شیپور شد

مدیرکل دفتر خدمات عمومی وزارت صمت با ارسال نامهای به اتحادیه کسبوکارهای مجازی، خواستار تعلیق فعالیت و نماد دیوار و شیپور شد.
طبق نامه وزارت صمت که تصویر آن را پیوست منتشر کرده است، علت این درخواست به عدم رعایت ضوابط خاص درج آگهی حوزه مسکن بازمیگردد. همچنین بنابر اعلام معاونت تجارت و خدمات وزارت صمت، کمیته نظارت بر عملکرد کسبوکارهای مجازی قبلاً درخصوص نحوه درج قیمت مسکن در پلتفرمهای نیازمندی آنلاین، به دیوار و شیپور اخطار داده بود.
«علیرضا شاهمیرزایی»، معاون وزیر صمت، روز گذشته در جلسه ارائه گزارش مرکز توسعه تجارت الکترونیک اعلام کرد دولت بهدنبال تعلیق مجوز و اینماد این پلتفرمها نیست، اما اگر سکویی ضوابط آنها را رعایت نکند، چاره دیگری نخواهد داشت.
به گفته وی، با توجه به اینکه ملک و خودرو دارایی مهمی هستند و در تورم کشور نقش دارند، بایستی اصالت مالکیت آگهیهای مربوط به آنها احراز شود تا از انتشار آگهیهای جعلی جلوگیری گردد:
«سه ماه است که ضوابط حوزه مسکن ابلاغ شده و نظارت به نفع صنعت است. حوزه تجارت الکترونیک نیز با اعتماد در ارتباط است.»
بحث نمایش قیمت خودرو و مسکن در پلتفرمهای آگهی آنلاین موضوع جدیدی نیست. طی سالیان گذشته و پس از رشد بیسابقه نرخ ارز در کشور و تورم، دولتمردان هرازگاهی با فشارآوردن به پلتفرمها، تلاش ناکامی برای کنترل این بازارها داشتهاند.
دیوار و شیپور تابهحال چندین بار مجبور به حذف نمایش قیمت آگهیهای مربوط به خودرو و مسکن شدهاند؛ حذفی که به گواه آمار، اثر خاصی بر افزایش قیمتها و کنترل تورم نداشته است. دیماه سال 1399، پلتفرم دیوار با انتشار گزارشی نشان داد این امر روی کنترل قیمتها تأثیری نداشته و تنها منجر به ایجاد دردسر برای کاربران و اتلاف وقت آنها شده است.