- پروژه هوشمند سازی بیمارستان رازی
- پروژه توسعه تجهیزات شبکه انتقال
- پروژه ایجاد زیرساخت فیبر نوری
- پروژه سدید (دیسپچینگ ملی گاز ایران)
- پروژه هوشمند سازی تونل آزاد راه اراک خرم آباد (ITS)
- پروژه ایجاد شبکه ملی سیگنال رسانی به فرستنده های صدا و سیما جمهوری اسلامی ایران
- پروژه اسکادا گاز تهران
- پروژه مخابرات (USO)
- پروژه NGL 3200
- پروژه تلکام پتروشیمی دماوند
- پروژه راه آهن چابهار – زاهدان
- پروژه راه آهن یزد – اقلید
- پروژه سیگنالینگ مترو هشتگرد
- پروژه مترو قم
اتحادیه جهانی مخابرات: فعالیت استارلینک در ایران نیازمند مجوز است

اتحادیه جهانی مخابرات (ITU) در گزارش روز گذشته خود از مصوبات آخرین جلسه Radio Regulations Board (RRB) اعلام کرد ارائه خدمات از سوی استارلینک در مرزهای جمهوری اسلامی ایران به دلیل عدم رعایت قوانین سرزمینی، غیرمجاز است.
براساس یکی از قطعنامههای ITU، ارائه خدمات از سوی یک شرکت خارجی در چارچوب مرزهای کشور دیگر منوط به دریافت مجوز از سوی آن کشور است که در بررسیهای به عمل آمده مشخص شد استارلینک برای ارائه اینترنت ماهوارهای تاکنون مجوزی از جمهوری اسلامی ایران دریافت نکرده است.
RRB ضمن تشکر از ایران برای ارائه اطلاعات و ارزیابیهای تکمیلی و تایید آنها، از عدم پاسخگویی کشور نروژ (به عنوان کشور مرجع ماهوارههای استارلینک) ابراز تأسف کرده و یکبار دیگر و به طور رسمی مقامات آن کشور را ملزم به همکاری در این رابطه کرد.
وزارت ارتباطات نهتنها اینترنت ماهوارهای، بلکه فعالیت پیامرسانهای خارجی در ایران را نیز منوط به کسب مجوز و پیروی از قواعد ایران میداند. با اینحال در مهرماه سال گذشته و همزمان با اعمال محدودیتهای اینترنتی، گزارشها نشان داد که عدهای به قاچاق تجهیزات استارلینک روی آوردند.
مصوبه اخیر اتحادیه بین المللی مخابرات زمینه را برای فعالیت قانونی استارلینک در ایران فراهم خواهد کرد. پیشتر اعلام شده بود ایران با فعالیت منظومههای ماهوارهای با شرط پذیرفتن قوانین ایران، موافقت میکند. ناگفته نماند صحبتهایی درباره ایجاد منظومه ماهوارهای بومی نیز مطرح شدهاست که البته از سوی نهادهای دولتی، پروژه درازمدتی عنوان شده که دستکم تا ده سال آینده، خبری از نخواهد بود.