- پروژه هوشمند سازی بیمارستان رازی
- پروژه توسعه تجهیزات شبکه انتقال
- پروژه ایجاد زیرساخت فیبر نوری
- پروژه سدید (دیسپچینگ ملی گاز ایران)
- پروژه هوشمند سازی تونل آزاد راه اراک خرم آباد (ITS)
- پروژه ایجاد شبکه ملی سیگنال رسانی به فرستنده های صدا و سیما جمهوری اسلامی ایران
- پروژه اسکادا گاز تهران
- پروژه مخابرات (USO)
- پروژه NGL 3200
- پروژه تلکام پتروشیمی دماوند
- پروژه راه آهن چابهار – زاهدان
- پروژه راه آهن یزد – اقلید
- پروژه سیگنالینگ مترو هشتگرد
- پروژه مترو قم
نام جدید اینترنت طبقاتی برای شرکتهای پارک فناوری پردیس: «اینترنت فناوران» از راه میرسد

پارک فناوری پردیس از مدیران عامل شرکتهای عضو خواست تا سایتها و پلتفرمهای فیلتر شدهای که به آنها نیازمندند را برای رفع فیلتر معرفی کنند. این سرویس با نام «اینترنت فناوران» ارائه خواهد شد که به نظر میرسد همان اینترنت حرفهای وعده داده شده از سوی معاونت علمی و فناوری رئیس جمهور است.
به نظر میرسد پس از اینترنت باز برای اساتید، شاهد عرضه اینترنت فناوران برای فعالین حاضر در پارکهای فناوری پردیس باشیم. در همین راستا از سوی پارک فناوری پردیس به مدیران عامل شرکتهای عضو پیامی ارسال و نظرسنجی صورت گرفته است:
«با سلام و احترام؛ پارک فناوری پردیس در نظر دارد با دریافت مجوزهای قانونی و فراهم آوردن زیرساختهای ارتباطی، سرویس داده با شرایط ویژهای را در قالب طرح «اینترنت فناوران» به شرکتهای عضو و مستقر در این مجموعه ارائه کند. لذا خواهشمند است با تکمیل فرم زیر جهت تعریف سرویس با دسترس پذیری و پایداری مناسب نسبت به معرفی وب سایتها و سکوهایی (پلتفرمهایی) که در بهبود فرآیند تحقیق و توسعه، گسترش تعاملات بین المللی و توسعه فضای کسب و کار شرکت مؤثر بوده و نیازمند رفع فیلتر هستند، اقدام کنید.»

با اینکه مدیران شرکتهای مستقر در پارک فناوری این ایمیل را دریافت کردند، اما روابط عمومی پارک فناوری پردیس نیز در پیگیریهای دیجیاتو درباره چرایی اجرای این طرح اعلام کرده این طرح در حال بررسی است و هنوز تصمیم نهایی برای آن در نظر گرفته نشده است.
گفتنی است اواسط اردیبهشت ماه، «روحالله دهقانی فیروزآبادی»، معاون علمی ریاستجمهوری در نشست خبری با رسانهها اعلام کرد این نهاد یکی از پیشنهادکنندگان اصلی موضوع اینترنت با دسترسی ویژه برای کسبوکارها بوده است.
او از اجرای آزمایشی این طرح در چند مرکز در استانهای بزرگ کشور خبر داد و گفت: «در فاز اول در شهرهای بزرگ و در مناطق خاصی مانند پارکهای فناوری و مراکز نوآوری، این طرح را اجرا خواهیم کرد تا تیمهای علاقهمند و نیازمند به این نوع اینترنت بتوانند از بالاترین سطح شبکه ارتباطی کشور استفاده کنند.»
حال پس از گذشت یک ماه شاهد انجام مقدمات ارائه اینترنت ویژه به شرکتهای عضو و مستقر در پارک فناوری پردیس هستیم.
فیروزآبادی همچنین مدعی شده اینترنت با سطح دسترسی متفاوت یک راهکار و راهبرد میانی برای وضعیت موجود اینترنت در کشور است. به گفته او، این درخواستی است که بسیاری از «خود بچههای استارتاپی» از معاونت علمی و فناوری دارند.
هفته گذشته نیز وزیر علوم از انجام فرایندهای مربوط به اختصاص اینترنت باز به اساتید دانشگاهها خبر داد و اعلام کرد که فرایند ارائه آن بهزودی ابلاغ میشود.
ارائه اینترنت طبقاتی در حالی اجرایی شده است که کارزاری برای مخالفت با آن به راه افتاده و امضاکنندگان با هم، هم قسم شدهاند تا از این امکان تبعیض آمیز استفاده نکنند.