اخبار

ChatGPT به قابلیتی برای جلوگیری از ذخیره‌سازی سابقه چت‌ها مجهز شد

شرکت OpenAI حالا به شما اجازه می‌دهد تا درصورت تمایل سابقه گفت‌وگو با چت‌بات هوش مصنوعی ChatGPT را غیرفعال کنید. با این کار این نرم‌افزار دیگر مکالمات قبلی شما را ذخیره نمی‌کند و از آن‌ها برای آموزش مدل‌های هوش مصنوعی خود استفاده نخواهد کرد.

برای تغییر تنظیمات ChatGPT کافیست وارد حساب کاربری خود شوید و روی منوی سه‌نقطه‌ای که در گوشه سمت چپ صفحه وجود دارد، کلیک کنید. سپس به بخش Settings > Show بروید و گزینه Chat History & Training را در حالت خاموش قرار دهید. همچنین می‌توانید از طریق گزینه Export Data داده‌های مربوط به گفت‌وگوهای قبلی خود را دانلود کنید.

پلن جدید ChatGPT Business در راه است

با انجام این کار متوجه خواهید شد که چت‌های جدید شما دیگر در نوار سمت چپ ذخیره نمی‌شوند و قابل دستیابی نخواهند بود. OpenAI همچنین درحال کار روی قابلیتی است که امکان ذخیره‌سازی سابقه چت‌ها را فراهم می‌کند، اما جلوی استفاده از این اطلاعات در آموزش مدل‌های هوش مصنوعی را می‌گیرد. البته این ویژگی فقط برای مشترکان پلن جدید ChatGPT Business در دسترس خواهد بود.

این پلن در کنار ChatGPT Plus که با قیمت ماهانه 20 دلار عرضه شده است، به‌طور خاص کاربران حرفه‌ای را هدف قرار می‌دهد که می‌خواهند کنترل بیشتری روی داده‌های خود داشته باشند و البته کاربران مصرفی خود را هم مدیریت کنند. این پلن در طول ماه‌های آینده عرضه می‌شود.

این تغییر در شرایطی رخ داده است که سخت‌گیری‌ها علیه ChatGPT رو به افزایش است. ایتالیا چند هفته پیش دسترسی به این چت‌بات را به‌خاطر نقض احتمالی حریم خصوصی در پردازش داده‌های کاربران مسدود کرده بود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *