- پروژه هوشمند سازی بیمارستان رازی
- پروژه توسعه تجهیزات شبکه انتقال
- پروژه ایجاد زیرساخت فیبر نوری
- پروژه سدید (دیسپچینگ ملی گاز ایران)
- پروژه هوشمند سازی تونل آزاد راه اراک خرم آباد (ITS)
- پروژه ایجاد شبکه ملی سیگنال رسانی به فرستنده های صدا و سیما جمهوری اسلامی ایران
- پروژه اسکادا گاز تهران
- پروژه مخابرات (USO)
- پروژه NGL 3200
- پروژه تلکام پتروشیمی دماوند
- پروژه راه آهن چابهار – زاهدان
- پروژه راه آهن یزد – اقلید
- پروژه سیگنالینگ مترو هشتگرد
- پروژه مترو قم
مدیرعامل بایتدنس: تیکتاک تحت کنترل دولت چین نیست

«شو چو»، مدیرعامل بایتدنس، در آستانه حضور در کنگره در شهادتی کتبی اعلام کرده است که مسدودسازی این اپلیکیشن در آمریکا به نفع اقتصاد این کشور نخواهد بود. او همچنین درباره ارتباط با دولت چین گفته است: «بگذارید این را بدون ابهام بگویم: بایتدنس کارگزار چین یا هیچ کشور دیگری نیست.»
چو ادعا میکند که اتهامات وارد بر تیک تاک مبنی بر «دِین» این پلتفرم به دولت چین مؤکداً نادرست است. او میگوید بایتدنس یک شرکت جهانی است که توسط کارآفرینان چینی تأسیس شده. پیشتر در گزارشها گفته شده بود که قانونگذاران آمریکایی بهدنبال جدایی تیک تاک از بایتدنس هستند.

مدیرعامل بایتدنس بهخاطر تیک تاک به کنگره میرود
آقای شو چو پنجشنبه برای اولینبار در کنگره حاضر میشود تا شاید بتواند آینده شبکه اجتماعی خود را در خاک ایالات متحده تضمین کند. او در این شهادت کتبی درباره سوءاستفاده از تیک تاک در دسترسی به اطلاعات خبرنگاران آمریکایی هم حرف زده است.
چو درباره این اتفاق که نگرانی قانونگذاران آمریکایی را افزایش داده و این شبکه اجتماعی را با خطر مسدودسازی مواجه کرده است، میگوید: «من این سوءرفتار را به شدیدترین لحن ممکن محکوم میکنم.» او مدعی است که بایتدنس تحقیقاتی را با کمک یک شرکت حقوقی مستقل در این زمینه آغاز کرده.
بخش عمده اظهارات شو چو متضمن همان حرفهای قبلی این شرکت در طول سالهای اخیر است. او درباره قابلیتهای ایمنی اپلیکیشن تیک تاک ازجمله درزمینه محافظت از نوجوانان صحبت کرده. مدیرعامل بایتدنس همچنین درباره پروژه تگزاس که بهمنظور حفظ اطلاعات کاربران آمریکایی در خاک آمریکا آغاز شده است، میگوید: «اوایل ماه جاری، فرایند حذف سوابق حفاظتشده کاربران آمریکایی در سرورهای غیراوراکلی را آغاز کردیم؛ انتظار داریم که این فرایند در دنباله سال تکمیل شود. با این سازوکار، امکان ندارد که دولت چین بتواند به این اطلاعات دست پیدا کند.»