- پروژه هوشمند سازی بیمارستان رازی
- پروژه توسعه تجهیزات شبکه انتقال
- پروژه ایجاد زیرساخت فیبر نوری
- پروژه سدید (دیسپچینگ ملی گاز ایران)
- پروژه هوشمند سازی تونل آزاد راه اراک خرم آباد (ITS)
- پروژه ایجاد شبکه ملی سیگنال رسانی به فرستنده های صدا و سیما جمهوری اسلامی ایران
- پروژه اسکادا گاز تهران
- پروژه مخابرات (USO)
- پروژه NGL 3200
- پروژه تلکام پتروشیمی دماوند
- پروژه راه آهن چابهار – زاهدان
- پروژه راه آهن یزد – اقلید
- پروژه سیگنالینگ مترو هشتگرد
- پروژه مترو قم
مراقب جنگ نرم در فضای مجازی باشید| تقویت زیرساختهای برای جلوگیری از حملات سایبری

به گزارش هلدینگ ICT – امروزه با گسترش روز افزون فضای مجازی و فناوریهای اطلاعاتی و ارتباطی طی سالهای اخیر استفاده از اینترنت در بین مردم جایگاه ویژهای پیدا کرده است به گونهای حیات بشری به آن وابسته است.
در سالهای اخیر، با گسترش این فناوریها و در رأس آن نفوذ روزافزون اینترنت، شاهد حذف مرزها هستیم؛ امری که در کنار مزیتهای خود آسیبهایی را نیز به دنبال داشته است.
براساس این گزارش فضای مجازی به دلیل برخورداری از ویژگیهایی نظیر حضور افراد جامعه به صورت فعال در آن و دشواریها و پیچیدگیهای نظارتی، بیش از حوزههای دیگر به عرصه جنگ نرم مبدل شده است؛ بنابراین نیاز است که برای استفاده بهینه و حمایت از اقشار مختلف در فضای مجازی تدابیر هوشمندانهای صورت گیرد؛ چرا که مقابله نکردن با این مهم در آینده آسیبهای جبران ناپذیری را تحمیل جامعه خواهد کرد.
سجاد قلیزاده کارشناس فناوری در گفتگو با نبض فناوری با اشاره به حملات سایبری به برخی از زیرساختهای حیاتی گفت: امروزه کشور ما به جای جنگ اقتصادی با جنگ نرم مواجه است به طوری که جوانان کشور مدام در تیرراس دشمنان قرار گرفتهاند و نیاز است که به جای ایجاد محدودیت در شبکههای اجتماعی نظارتها و زیرساختهای مهم تقویت شود.
وی تصریح کرد: امروزه اکثر کسب و کارها در شبکههای مجازی کسب درآمد میکنند و یا بسیاری از آموزشها در این بستر ارائه میشود بنابراین برای مقابله با حملات دشمنان باید راهکارهای هوشمندانه تدبیر شود.
قلیزاده گفت: طی سالهای اخیر حملات سایبری در کشور اوج گرفته است و این حملات در برخی از اوقات فعالیتها را کند و مختل کرده است. این حملات تنها گریبانگیر ایران نیست بلکه در اکثر کشورها اعمال میشود و کشورهای نیز برای مقابله با این حملات ضمن تقویت زیرساختهای حیاتی خودشان برنامههای آموزشی را برای کارکنان خود در نظر گرفتهاند تا از این طریق بتوانند بخشی از موانع را برطرف سازند.
سیدابوالحسن فیروزآبادی رئیس مرکز ملی فضای مجازی نیز درباره کار در حوزه فضای مجازی در کشور گفته است که حجم اقداماتی که علیه جمهوری اسلامی در دو ماه اخیر صورت گرفت کم سابقه است و حملههای سایبری علیه کشور از لحاظ کمیت و کیفیت بسیار گسترده بوده و در فضای مجازی با یک جنگ نرم تمام عیار مواجه بودیم.
فیروزآبادی معتقد است؛ در این مدت شبکه ارتباطی و خدمات دیجیتالی کشور علی رغم حملههای سایبری سنگین، فعال بوده و دشمن میخواست ملت را به دروغ به خیابان بکشاند و در این قضیه قطعا همراهی و اتحاد ملت خیلی موثر بود. شبکه ملی و اقتصاد دیجیتال در حد رفع نیاز کشور در این ایام عمل کرد و تلاش میکنیم نقاط ضعف را برطرف کنیم.