- پروژه هوشمند سازی بیمارستان رازی
- پروژه توسعه تجهیزات شبکه انتقال
- پروژه ایجاد زیرساخت فیبر نوری
- پروژه سدید (دیسپچینگ ملی گاز ایران)
- پروژه هوشمند سازی تونل آزاد راه اراک خرم آباد (ITS)
- پروژه ایجاد شبکه ملی سیگنال رسانی به فرستنده های صدا و سیما جمهوری اسلامی ایران
- پروژه اسکادا گاز تهران
- پروژه مخابرات (USO)
- پروژه NGL 3200
- پروژه تلکام پتروشیمی دماوند
- پروژه راه آهن چابهار – زاهدان
- پروژه راه آهن یزد – اقلید
- پروژه سیگنالینگ مترو هشتگرد
- پروژه مترو قم
خودروهای تسلا به اینترنت ماهوارهای استارلینک متصل میشوند

به گزارش هلدینگ ICT – اینترنت ماهوارهای استارلینک بهزودی به شکل گستردهتری قابل استفاده میشود. ایلان ماسک برای تحقق این هدف، قصد دارد تا خودروهای تسلا را به قابلیتی مجهز کند تا این محصولات بتوانند به اینترنت استارلینک متصل شوند. بهکارگیری این قابلیت میتواند تجربه جدیدی را به کاربران ارائه دهد، اما این امر چگونه تحقق خواهد یافت؟
ایلان ماسک اخیرا اعلام کرده که نسل دوم اینترنت ماهوارهای استارلینک قابلیت پشتیبانی از اتصال آنتنهای سلولی اپراتور T-Mobile ایالات متحده آمریکا و چندین اپراتور دیگر را در آیندهای نزدیک خواهد داشت. پس از مطرح شدن این صحبتها، کاربران از ایلان ماسک پرسیدند که آیا خودروهای تسلا که از اتصال LTE به اپراتور AT&T پشتیبانی میکنند نیز این قابلیت را خواهند داشت یا خیر؛ در همین راستا، پاسخ ایلان ماسک مثبت بود.
ماسک هنوز به جزئیات میزان پوششدهی، فاصله از دکلها و باقی اطلاعات مهم این سرویس برای آنتنهای سلولی اشاره نکرده است. با این حال گفته میشود که از این طریق، میتوان سرعتی حدود 2 تا 4 مگابیت بر ثانیه را دریافت کرد. درست است که این سرعت چندان زیاد نیست، اما قطعا در جایی که سیگنال کافی برقرار نباشد ایده کاربردی محسوب میشود.
البته باید در نظر داشته باشید که اگر قصد اتصال به اینترنت با خودروهای تسلا را داشته باشید، میبایست هزینه اشتراک جداگانهای را بپردازید. این اشتراک ماهانه 9.99 دلار و سالانه 99 دلار برایتان هزینه میتراشد. همچنین مدلهای قدیمیتر تسلا که قابلیت اتصال به شبکه LTE را ندارد نیز باید از مودم مخصوص بهرهمند شود که این موضوع هم هزینهای حدود 200 دلار دارد.